God Jul

Styrelsen vill önska alla medlemmar god jul och gott nytt år! Vi hälsar även alla våra nyinflyttade medlemmar välkomna till BRF Kungsgatan 66.

Så här inför julen vill vi också passa på att påminna alla om vad som kan vara bra att tänka på.

Brandsäkerhet i jul
Visst är det härligt med alla juleljus som tänds! Vi i Styrelsen ber er dock att vara extra noga med att ha koll på brinnande ljus. Glöm inte att släcka dem! Testa också gärna att er brandvarnare fungerar. Batterierna räcker länge, men det är aldrig fel att prova regelbundet.

Soprum
Tänk på att endast slänga hushållsavfall i soprummen ii respektive kärl. Exempelvis wellpapp och elektronik kan inte slängas i soprummet utan behöver lämnas till sopsorteringen. Föreningen har tyvärr drabbats av extra kostnader på grund av felsorterade sopor och extra städning av soprummet. Det är en kostnad som drabbar alla i föreningen. Därför är det viktigt att vi alla hjälps åt att hålla rent och inte lämna sådant som inte hör hemma i soprummet.

Se till att entrédörrarna går igen
Nu när det är kallare och då snön har kommit kan det hända att entrédörrarna inte går igen ordentligt på grund av grus och annat som är i vägen. Se till så att dörrarna går igen efter er så att obehöriga inte kommer in i fastigheterna. Håll gärna uppsikt över garagedörrarna också när ni kör in eller ut ur garaget så att obehöriga inte tar sig in.

Med det vill styrelsen önskar er en riktigt god jul och gott nytt år.